4 portioner
4 dl kokoskräm
1 dl gelesocker
multi
1 vaniljstång
Hetta upp kokoskräm med gelesocker multi och rör i vaniljkornen från vaniljstången. Koka i en halv (½) minut.
Häll upp den heta kokoskrämen i fyra glas. Ställ kallt tills dess att de skall serveras. Garnera med tex mosade björnbär.
Gelesocker Multi från Dansucker innehåller karragenan och
fruktkärnmjöl - Solstrålen verkar tåla denna (inte märkt att hon
reagerar iaf).
Om du tål jordgubbar - marinera skivade jordgubbar med hackad färsk basilika i balsamvinäger. Lägg över pannakottan. Otroligt gott.
Solstrålen tål nektariner - vi har provat att marinera tärnad nektarin med hackad färsk basilika i vit balsamvinäger. Blev supergott. Kan serveras till denna pannakotta. Är även väldigt god att servera till den egengjorda vaniljglassen (se tidigare recept).
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar