fredag 31 augusti 2012

Kokospannakotta - Mjölk, Soja, Havre och Glutenfri

4 portioner

4 dl kokoskräm
1 dl gelesocker multi
1 vaniljstång

Hetta upp kokoskräm med gelesocker multi och rör i vaniljkornen från vaniljstången. Koka i en halv (½) minut.

Häll upp den heta kokoskrämen i fyra glas. Ställ kallt tills dess att de skall serveras. Garnera med tex mosade björnbär.


Gelesocker Multi från Dansucker  innehåller karragenan och fruktkärnmjöl - Solstrålen verkar tåla denna (inte märkt att hon reagerar iaf).

Om du tål jordgubbar - marinera skivade jordgubbar med hackad färsk basilika i balsamvinäger. Lägg över pannakottan. Otroligt gott.

Solstrålen tål nektariner - vi har provat att marinera tärnad nektarin med hackad färsk basilika i vit balsamvinäger. Blev supergott. Kan serveras till denna pannakotta. Är även väldigt god att servera till den egengjorda vaniljglassen (se tidigare recept).

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar