söndag 28 november 2010

Risifrutti - mjölk, soja och havrefri

Superenkelt. Och gott!

Koka rundkorning grötris i rismjölk och kokosmjölk, en nypa salt och lite vaniljsocker.

1 dl grötris
4 dl rismjölk - kalciumberikad
4 dl kokosmjölk
1 nypa salt
1 tsk vaniljsocker

Koka grötriset i rismjölk i 3-4 minuter. Tillsätt kokosmjölken och koka upp under omrörning. Puttra på svag värme under lock i 20-30 minuter beroende på hur fast risifruttin skall vara. Kyl ner och häll i portionsförpackningar med lock. Går bra att frysa. Enkelt mellanmål, servera med frukt, bär eller sylt som din solstråle tål.

_______

6 september 2012,

PS Den största glädjen är när man inser att ens recept faktiskt kommer till nytta. Ni får gärna lägga ut mina recept på andra forum. Dock blir jag glad om ni länkar till min blogg eller talar om att receptet kommer från mig. DS

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar